Menu

Branding

Creëer samen met ons een compleet nieuwe digitale merkbeleving of fris je bestaande huisstijl op.

Maak een afspraak
  • Digital first branding
  • Strategie, creatie & implementatie
  • Opfrissen, uitbreiden of vernieuwen
  • Grote en kleine projecten

Digital first branding

Wij realiseren een modern brand dat op ieder scherm en kanaal past.

Framework of toolkit

Strikte richtlijnen of praktische middelen. We leveren de visuals naar smaak op.

Origineel en beschermd

We gaan zorgvuldig om met de rechten van je merk en garanderen een origineel ontwerp.

5Db1NIjAHUbpAg18SmlWNISCS646tF8mfe4ZcIMc

Je bent
nog geen
Apple

Maak daarom werk van je merk

Je merk vertelt veel over wie je bent en wat je doet. Als je echter nog niet zo bekend bent als Apple, Coca Cola of zelfs Bol.com dan zul je meer moeite moeten doen om uit te leggen wat je eigenlijk doet, wat de meerwaarde van je product is en wie je bent. Wij helpen je om je boodschap en pitch aan te scherpen, zodat nieuwe klanten begrijpen wat ze aan je hebben.

4yiQKQDy1rDJ0jVZfyDHi7zOjCL1ETA9xpmaY2sf

Wat is een brand eigenlijk?

Volgens Marty Neumeier(een pionier op het gebied van branding) is een brand het gevoel dat iemand heeft over een product, service, organisatie of zelfs persoon. Je brand is meer dan een logo, maar een totaalplaatje. Iedere boodschap, uiting en interactie met je bedrijf of organisatie beïnvloed hoe anderen over je merk denken. Daarom is het zo belangrijk om te weten waar je voor staat, wat je wilt uitdragen en welk gevoel dat moet oproepen.

g3RNgglukUX8xhwTopSm2hd2WPu911HjZBxnuBDe

Blijf altijd on-brand

Een sterk merk bouw je door eerst de waarden, positionering en richtlijnen te bepalen. Wanneer die er zijn moet je consistent blijven in je websites, promotiemateriaal, apps en andere uitingen en producten. We volgen de klantreis en helpen je om je brand tot uiting te laten komen op de momenten waar je nog niet aan hebt gedacht, maar die wel het verschil gaan maken.

Maak een afspraak

This is fantastic and absolutely terrific

Zo doen we dat

Ieder merk is anders en daarom is het creëren of opfrissen van een merk altijd maatwerk. Dit zijn de stappen die voor de meeste merken van belang zijn.

01

Discovery

We onderzoeken waarom je merk nu (nog) niet werkt en hoe we dat kunnen veranderen. Daarnaast gaan we aan de slag om de kernwaarden te bepalen. We toveren ideeën om tot visuele concepten, namen en slogans. Zo ontdek je hoe je uiting kunt geven aan je merk in kleuren, beelden, vormen en tekst.

02

Refinement

Uit onze voorstellen kies jij het uitgangspunt dat we gaan verfijnen. We bepalen de concrete richtlijnen voor het merk, zoals het logo, de lettertypes, kleuren, maar ook tone-of-voice of de koffie die je schenkt. Alles dat voor jouw merk een verschil kan gaan maken leggen we vast in een brand guide.

03

Creation

Nu we de richtlijnen hebben kunnen we alle uitingen gaan creëren. Hier rollen ontwerpen en producten uit, zoals websites, banners, presentatie templates, visitekaartjes, briefpapier en meer. Zo heb je altijd de juiste middelen bij de hand om je merk tot uiting te brengen.

04

Implementation

Nu alle middelen klaar zijn, is het tijd om het merk door te gaan voeren in je bedrijf of organisatie. We kunnen je helpen met de begeleiding van dit proces, zodat niemand meer oude logo's gebruikt en iedereen weet hoe het nieuwe merk uitgedragen moet worden.

05

Retrospective

Nu het merk is uitgerold maak je wat los, want een 'nieuw' merk is nogal wat! Wuif feedback niet direct weg, maar ga erover in gesprek. Met die inzichten kunnen we blijven bouwen aan een succesvol merk en wie weet wordt je dan toch nog eens een Apple...

Maak werk van je merk

Kijk verder dan je logo en bouw een duurzaam merk.

Maak een afspraak

Zij zijn dankzij ons altijd on-brand

Camiel - Creative Director

"Je brand moet top of mind zijn en opvallen in de massa. Ik daag je uit om het roer helemaal om te gooien." - Camiel

Capitalise

Een visie voor 2000

"The project group is very happy how the branding turned out. Super Bedankt!"

Capitalise
AkzoNobel

Vertrouwd ons al 0 jaar met hun internationale brands

"We want our ‘Creating Together’ message to be seen, heard and felt throughout the market, and an effective website is vital to achieving this."

AkzoNobel
Delftsch Studenten Corps

Uitgedragen door 0000 leden

"Wij zijn heel blij met onze nieuwe frisse uitstraling. Zo vallen we echt weer op!"

Delftsch Studenten Corps
Werken bij Wesseling

Binnen 2 jaar 0 solicitaties

"Het ontwerp is boven verwachting"

Werken bij Wesseling

Ga vandaag nog voor online succes

Puttend uit 22 jaar ervaring, maken wij digitale oplossingen op maat, dus aarzel niet - neem vandaag nog contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bezoekadres

Studio Projectie B.V.
Pieterskerkhof 38
2311 ST
Leiden

KVK: 55888356