Menu

Een nieuwe stap

Van bloemenstand naar online shop

Al meer dan 60 jaar geleden is Mooij Bloemen begonnen met de verkoop van verse bloemen op diverse markten door heel Nederland. Een winkel volgde en nu is daar sinds kort een webshop bijgekomen. Mooij Bloemen wilde tijdens en door de coronacrisis de overstap maken en zocht een lokale partner om dit mogelijk te maken. Wij gingen aan de slag om voor Mooij Bloemen een webshop te realiseren die zij grotendeels zelf kunnen onderhouden.

First month visitors

0

First month page views

0

Average loadtime

0

Kleurrijk en strak

Het begint allemaal met de uitstraling en daarom begonnnen met het realiseren van stylescapes om de juiste look en feel van de webshop te bepalen. Ook maakte samen met onze opdrachtgever een plan voor de verdere uitwerking van de webshop en de processen, want een webshop beperkt zich niet tot wat er op je scherm staat. In de achtergrond moeten de webshopadministratie en bedrijfsprocessen goed op elkaar afgestemd zijn.  Daarnaast moesten de producten ingevoerd worden en met een vers assortiment is het een hele klus om dat up-to-date te houden.

Klaar voor moederdag

Bij de lancering die voor moederdag plaats moest vinden, zorgden we ervoor dat de webshop goed werkte op smartphones en tablets. Ook de laadtijd kreeg aandacht, want in minder dan 2 seconden kunnen bezoekers zich een weg banen door het assortiment van Mooij Bloemen. Daarnaast is er naast de 'losse' verkoop een optie om abonnementen af te sluiten. Zo heb je ieder seizoen de mooiste bloemen in huis. Dankzij een aantrekkelijke webshop, met een actief social-media kanaal en een bekende naam wist Mooi Bloemen binnen een maand al 2000 bezoekers naar de website te lokken.

"De eerste bestellingen en veel leuke reacties ontvangen en vragen als: 'Door wie is de website gebouwd?'" - Mooij Bloemen

Offerte aanvragen

Bekijk ook:

Iridescent Bio

De Holland Bouwgroep

Camping de Wildhoeve

Cookie policy - Privacy policy - Algemene voorwaarden - Duurzaam online groeien - © Studio Projectie B.V.