Menu

Dichtbij huis

Moderne automatisering

De familie van der Lelie zette nationaal een opdracht uit om een nieuwe website te realiseren en kwam dichterbij dan ze dachten uit bij de juiste partij. Als marketleidend Gordijnenatelier hebben zij grote uitdagingen op het gebied van schaalbaarheid. De concrete vraag was om een website te maken die niet alleen kwalitatieve leads ging opleveren, maar tegelijkertijd zorgde voor minder support telefoontjes door een deel van de klantenservice over te nemen.

Koppelingen

0

Units per maand

0

Bomen geplant

0

Gordijnen hoeven niet saai te zijn

De websites in de maakindustrie zijn meestal niet heel spannend. Dat komt vooral, omdat de producten meestal niet direct gekocht kunnen worden en niet zo spannend zijn. Aan ons de taak om een website te maken die het afwerken van gordijnen wel spannend maakt. Dat lukte door het moderne productieproces in plaats van de producten uit te lichten en alles in een hypermodern jasje te gieten. Daarmee onstond er een elegante website en vervolgens was het tijd om Zendesk te integreren. Dankzij een chat-functie, kennisbank en later ook een levertijden overzicht is de telefoon haast overbodig geworden.

Een duurzame samenwerking

Gordijnenatelier van der Lelie heeft nu een website die past bij een marktleider en die aansluit op de moderne en duurzame manier van werken die zij voor ogen hadden. Zelfs deze WordPress website is ondanks al het technisch vernuft net zoals onze andere websites voorzien van een gebruiksvriendelijk CMS en gemakkelijk te beheren en aan te passen. En mochten zij toch ergens niet uitkomen dan zitten we gewoon om de hoek!

"Veel ruimte voor overleg. Goede kennis van de marketing kant van een nieuwe website." - Gordijnenatelier van der Lelie

Offerte aanvragen

Bekijk ook:

FCB Amsterdam

Iridescent Bio

Camping de Wildhoeve