ATG Europe

Creatieve ontdekkingsreis en digitale transformatie leiden tot nieuwe website voor ATG Europe

Thank you very much for the great work you have done, this has been appreciated by the entire ATG team

ATG Europe

0

pageviews per jaar

0

unieke bezoekers per jaar

0

creatieve one-liners

0

clients

ATG Europe wilde tijdens haar 50-jarige jubileum de blits maken met een toonaangevende website. Een website van het type: "Ik wou dat ik zo'n website had!". Wat zij niet wisten is dat je uitstraling veel verder gaat dan je website. Daarom gingen we op ontdekkingsreis in de organisatie om eerst tot de kern van ATG Europe te komen. Onze concrete opdracht: een website realiseren om te laten zien dat ATG Europe klaar is voor de komende 50 jaar.

Strategy Branding Webdesign Development
piHnnem2tdakTA45HQc6Pfu9YWZuw87no9Fb7vm1

The Hero's Journey

De reis begon met een creatieve sessie samen met het managementteam. Je kunt allerlei labels op jezelf plakken, zoals innovatief, transparant en deskundig, maar straal je dat ook uit en zijn die wel uniek genoeg? Door die vraag te beantwoorden en ATG Europe niet te positioneren als Elon Musk, maar de betrouwbare leermeester Obi Wan Kenobi stapten zij in de rol die het beste bij hen pastte. Een mentor die de held(de klant!) in de spotlight zet en verder brengt. We stelden daarom een nieuwe visie op voor de communicatiestrategie gebaseerd op de principes 'The Hero's Journey'.

Rise and shine

Het resultaat van onze samenwerking is een website die het imago en de online marketing van ATG Europe een nieuwe impuls hebben gegeven en waarmee zij zich duidelijk profileren. Met bijpassende visuals, teksten en one-liners sluit de website naadloos aan op de missie en visie. Als kers op de taart staken we ook de recruitment website in een nieuw jasje, inclusief een API integratie met Salesforce.

START JOUW PROJECT

Build with us

© Studio Projectie B.V. - BUILD WITH US - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy