Delftsch Studenten Corps

Met de tijd mee gaan, met elkaar vooruit!

Wij zijn heel blij met onze nieuwe frisse uitstraling. Zo vallen we echt weer op!

Delft Studenten Corps

0

leden

0

zonnepanelen

0

onderverenigingen

Wie aan een studentenvereniging denkt, denkt aan een groep gezellige, jonge en ambitieuze mensen. De websites van studentenverenigingen stralen dat echter meestal niet uit, want tussen het feesten en studeren door krijgen die nauwelijks aandacht. Het Delftsch Corps vond het tijd voor wat nieuws en maakten de tocht naar Leiden om ons die ene belangrijke vraag te stellen: "Maak iets dat echt weer van deze tijd is!"

Strategy Branding Webdesign Development
xRU633SOmYi1pP56f9OU8lo9V8XOLnncEFlEft1A

Op ontdekkingsdocht

Zo'n traject begint bij ons met een Discovery, want iedere vereniging is anders en dat willen we zelf even zien en ervaren. Het Delftsch Corps heeft een uitgesproken identiteit en die moet terug komen in de communicatie. Het heeft weinig zin om je als vereniging voor te doen als iets dat je niet bent. Authenticiteit is de sleutel tot succes. Daarom staat de website van Delftsch Corps niet alleen in het teken van de studentendiscotheek en zakelijk netwerken, maar ook de onderverenigingen en de vele maatschappelijke initiatieven die het Corps organiseert.

Flexibel, duurzaam en overdraagbaar

Het resultaat is een website waar de vereniging zich echt thuis bij voelt en die door volgende besturen gemakkelijk overgenomen kan worden. De website is zo ingericht dat de IT Commissie van de vereniging zelf het dagelijkse onderhoud kan uitvoeren. Mocht het nodig zijn dan helpen we bij de meer complexe zaken, zoals API koppelingen of gebruiken we onze creatieve superkracht om de online communicatie zo overtuigend mogelijk te maken.


START JOUW PROJECT

Build with us
Olivier

© Studio Projectie B.V. - BUILD WITH US - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy