ESA

Een frisse digitale look voor ESA Technology Broker NL

De manier waarop er creatief wordt meegedacht is echt super!

Corneel - ESA Technology Broker NL

0

contracted incubations

0

technical support hours per startup

Wij kregen we een coole opdracht: bouw een website voor ESA Technology Broker NL die net zo vernieuwend is als de ruimtetechnologie die ze promoten. Beheerd door de slimme mensen van SBIC Noordwijk en NL Space Campus, helpt deze plek ruimtetechnologie te koppelen aan dagelijkse uitdagingen op aarde.

Strategy Branding Webdesign Development

De uitdaging: ESA’s stijl naar een website vertalen

Ons doel was simpel maar uitdagend: neem de bekende stijl van ESA en maak er iets unieks van voor de Technology Broker website. We wilden dat bezoekers direct de connectie voelen met ESA, maar ook verrast worden door iets nieuws en fris. Dit betekende een design dat zowel herkenbaar als nieuw voelt, perfect voor het verkennen van hoe ruimtetechnologie onze wereld kan verbeteren.

Een website die staat als een huis

We zetten een site neer waar je makkelijk je weg vindt, vol met inspirerende verhalen en technologische ontdekkingen. Het doel was een plek te creëren die niet alleen mooi is om te zien, maar ook praktisch in gebruik. Zo kunnen bezoekers snel vinden hoe ruimtetechnologie ook hun wereld kan raken.

Content die blijft boeien

Met een systeem dat makkelijk te updaten is, kan ESA Technology Broker NL hun site levend houden met nieuwe content. Dit houdt het spannend en zorgt ervoor dat bezoekers steeds terugkomen voor de laatste updates en verhalen over technologie uit de ruimte.

Ons werk voor ESA Technology Broker NL

Van Idee tot Realiteit

We namen de essentie van ESA en andere ESA Technology Brokers websites in Europa, en verpakten die in een frisse, nieuwe website voor ESA Technology Broker NL.

Het eindresultaat? Een platform dat niet alleen de verbinding maakt tussen ruimte en aarde maar ook uitnodigt tot ontdekken en samenwerken.

START JOUW PROJECT

Build with us
Armando

© Studio Projectie B.V. - BUILD WITH US - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy